AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü siyah görmek

Kahve falında yüzünü siyah görmek

Kahve falında yüzünü siyah görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yarınlarına inanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü siyah görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bir yüz görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, nasibin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir