AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, her anlamda şifa bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin yüzünü siyah görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yüz görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bir yüz görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü siyah görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir