AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün elini tutmak

Kahve falında bir ölünün elini tutmak

Kahve falında bir ölünün elini tutmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elini tutmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün eline tutmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü eli tutmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini elini tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir