AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini elini tutmak

Kahve falında ölü birini elini tutmak

Kahve falında ölü birini elini tutmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, canla başla çalışacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini elini tutmak gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elini tutmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini elini tutmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü eli tutmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak duymadığı sözleri duyacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün eline tutmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir