AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin elini tutmak

Kahve falında ölü birinin elini tutmak

Kahve falında ölü birinin elini tutmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir işe soyunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yokluğa düşeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elini tutmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün eline tutmak şan şöhret, itibar kazanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü eli tutmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini elini tutmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir