AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babanın elini tutmak

Kahve falında ölü babanın elini tutmak

Kahve falında ölü babanın elini tutmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işarettir.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında baba eli tutmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının elini tutmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında baba elini tutmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, el açmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın elini tutmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak böyle işlere kalkışacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir