AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eli tutmak

Kahve falında ölü eli tutmak

Kahve falında ölü eli tutmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eli tutmak gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün eline tutmak sevineceğine ve mutlu olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü eli tutmak kendisini yıpratacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini elini tutmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elini tutmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir