AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eline tutmak

Kahve falında ölünün eline tutmak

Kahve falında ölünün eline tutmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün eline tutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü eli tutmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline tutmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini elini tutmak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elini tutmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir