AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elini tutmak

Kahve falında ölünün elini tutmak

Kahve falında ölünün elini tutmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elini tutmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ölü eli tutmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elini tutmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline tutmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini elini tutmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sorunsuz geçeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir