AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak kurulu düzenin bozulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak kafasının da rahat edeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek insan sevindireceğine, dua alacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elini tutmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında bir ölünün elini tutmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elini tutmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini elini tutmak sevinç ve mutluluğa, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün eline tutmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir