AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün elini öpmek

Kahve falında bir ölünün elini öpmek

Kahve falında bir ölünün elini öpmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünü elini öpmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini elini öpmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü eli öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir