AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünü elini öpmek

Kahve falında ölünü elini öpmek

Kahve falında ölünü elini öpmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında ölünü elini öpmek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında ölü birini elini öpmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek masrafların altında kalacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek başarılarının hiçe sayılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir