AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babanın elini öpmek

Kahve falında ölü babanın elini öpmek

Kahve falında ölü babanın elini öpmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek yurtdışına gidileceğine, sağlığının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamın elini öpmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında anne babanın elini öpmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş olan babanın elini öpmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir