AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişinin elini öpmek

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişinin yasa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek başarılarının daim olacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir