AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eli öpmek

Kahve falında ölü eli öpmek

Kahve falında ölü eli öpmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü eli öpmek gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elini öpmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünü elini öpmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün eli öpmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü elini öpmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir