AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini elini öpmek

Kahve falında ölü birini elini öpmek

Kahve falında ölü birini elini öpmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında ölü elini öpmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek savurgan bir hayat yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün el öpmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini elini öpmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir