AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içine düşmek

Kahve falında kuyunun içine düşmek

Kahve falında kuyunun içine düşmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, ana baba dualarının alınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyunun içine düşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu düşmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek kendini dinine daha fazla vereceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında su kuyusu düşmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında kör kuyuya düşmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kuyu ya düşmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir