AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusuna düşmek

Kahve falında su kuyusuna düşmek

Kahve falında su kuyusuna düşmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek bağının ve bahçesinin de artacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında su kuyusu düşmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, umutlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu düşmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir