AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, canının sağ olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya düşmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kuyuya düşmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek zorlukların yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuyunun içine düşmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir