AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kutu lokum görmek

Kahve falında bir kutu lokum görmek

Kahve falında bir kutu lokum görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kutu lokum gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında bir kutu lokum görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine yorulur.

Kahve falında lokum kutusu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutuda lokum görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek hem moral hem de çareler bulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı lokum yemek kurulu düzeni olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında birine lokum vermek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir