AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda lokum görmek

Kahve falında kutuda lokum görmek

Kahve falında kutuda lokum görmek huzura erileceğine, elindekini de bitireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, itibarının ve makamının artacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, onları okula göndereceğine delalettir.

Kahve falında kutuda lokum gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında lokum kutusu görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kutu lokum görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda lokum görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum hediye etmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında lokum istemek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında renkli lokum görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir