AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı lokum yemek

Kahve falında tatlı lokum yemek

Kahve falında tatlı lokum yemek itibarda meydana gelecek değişikliğe, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, geri planda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı lokum yemek gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında tatlı lokum yemek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında camide lokum yemek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum yemek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek daha çok dünya malı edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında lokum çikolata yemek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lokum yemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı lokum yemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi lokum yemek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir