AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu kutu lokum görmek

Kahve falında kutu kutu lokum görmek

Kahve falında kutu kutu lokum görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu kutu lokum gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kutu lokum görmek bolluğa kavuşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutuda lokum görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum kutusu görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli lokum görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında küçük lokum yemek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye lokum vermek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum almak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir