AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında fındıklı lokum görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum yedirmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum yediğini görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık içi yediğini görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir