AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dağıtan birini görmek

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtan birini gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Kahve falında lokum dağıttığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek kaybettiği şeyi bulmasına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında lokum verdiğini görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında lokum çikolata görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum istemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli lokum görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir