AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum kutusu görmek

Kahve falında lokum kutusu görmek

Kahve falında lokum kutusu görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zor bir durumda kalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum kutusu gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında lokum kutusu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kutu lokum görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutuda lokum görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek haram mala, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum ikram edildiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında gül lokumu yemek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir