AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine lokum vermek

Kahve falında birine lokum vermek

Kahve falında birine lokum vermek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, ticaretinin hızlanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında birine lokum vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında lokum satmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum yiyen birini görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında okunmuş lokum görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında lokum istemek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında lokum ağacı görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir