AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovayla su doldurmak

Kahve falında kovayla su doldurmak

Kahve falında kovayla su doldurmak kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ev sahibi olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında kovayla su doldurmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kovalara su doldurmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovaya su doldurmak düşünmeden hareket edeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovayla su doldurmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kova doldurmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşete su doldurmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuza su doldurmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir