AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovayla süt taşımak

Kahve falında kovayla süt taşımak

Kahve falında kovayla süt taşımak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok sayıda borca gireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kovayla süt taşımak gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kovayla süt taşımak hayatındaki fırtınaların durulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Kahve falında su dolu kova taşımak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kovayla su taşımak boş yere korku duyulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kova su taşımak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kovalarla su taşımak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kova taşımak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt dolu kova görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir