AnaSayfa / Genel / Kahve falında kova taşımak

Kahve falında kova taşımak

Kahve falında kova taşımak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kova taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında su dolu kova taşımak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovayla su taşımak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kova su taşımak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak sağlık problemleri içinde olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında kovayla süt taşımak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Kahve falında kovalarla su taşımak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kova taşımak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt tarafından kovalandığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, farklı kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir