Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak yeni bir ilişkiye başlamaya, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak huzurun bozulacağına, saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak çalıştığı yerde amir olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top