AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir