AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, açların doyacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak aile hayatının kötüye gideceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir