AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak rızkının kesileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak bol kazançlı bir işe girileceğine, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek tecrübe sahibi olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir