AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, zahmete düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir