AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir