AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru köpek ısırması görmek böyle işlere kalkışacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir