AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak çok büyük başarılar elde edileceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir