AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir koli yumurta kırmak

Kahve falında bir koli yumurta kırmak

Kahve falında bir koli yumurta kırmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, haksızlığa uğrayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koliyle yumurta görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir koli yumurta görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalet eder.

Kahve falında koli yumurta görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek yeni yollara girileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta almak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kolisi görmek yanlış seçimler yapacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir