AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kolisi görmek

Kahve falında yumurta kolisi görmek

Kahve falında yumurta kolisi görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulur.

Kahve falında yumurta kolisi gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında koli yumurta görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevinç ve sürura rivayet etmektedir.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek hedeflere ulaşamayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir koli yumurta görmek işlerin de yolunda gideceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek konforunun artacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir koli yumurta almak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta kolisi görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir