AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir koli yumurta almak

Kahve falında bir koli yumurta almak

Kahve falında bir koli yumurta almak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir koli yumurta almak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir koli yumurta görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koliyle yumurta görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir koli yumurta almak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koli yumurta görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir