AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolilerle yumurta görmek

Kahve falında kolilerle yumurta görmek

Kahve falında kolilerle yumurta görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında kolilerle yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında koli yumurta görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koliyle yumurta görmek kolaylık sağlayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir koli yumurta almak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Kahve falında yumurta kolisi görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir