AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli halinde yumurta görmek

Kahve falında koli halinde yumurta görmek

Kahve falında koli halinde yumurta görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koli halinde yumurta gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalettir.

Kahve falında koliyle yumurta görmek sıkıntı yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında bir koli yumurta görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında koli yumurta görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta kolisi görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta almak hedeflerini tutturacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir