AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir koli yumurta görmek

Kahve falında bir koli yumurta görmek

Kahve falında bir koli yumurta görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında koli yumurta görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir koli yumurta almak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Kahve falında bir koli yumurta görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta kolisi görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koliyle yumurta görmek alim ve bilge insan olacağına, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir