AnaSayfa / Genel / Kahve falında koliyle yumurta görmek

Kahve falında koliyle yumurta görmek

Kahve falında koliyle yumurta görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında koliyle yumurta gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Kahve falında koliyle yumurta görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Kahve falında yumurta kolisi görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bir koli yumurta almak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koli yumurta görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir koli yumurta görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak iş hayatında sorun yaşanacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir