AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli yumurta görmek

Kahve falında koli yumurta görmek

Kahve falında koli yumurta görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında koli yumurta gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında koli yumurta görmek desteksiz kalacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak güzel bir hayatı olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kolisi görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulur.

Kahve falında bir koli yumurta almak gereken sabrı göstereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir