AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli içinde yumurta görmek

Kahve falında koli içinde yumurta görmek

Kahve falında koli içinde yumurta görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında koli içinde yumurta gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta kolisi görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir koli yumurta görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında koli yumurta görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Kahve falında koliyle yumurta görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işarettir.

Kahve falında bir koli yumurta almak böylece işlerini yoluna sokacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir