AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla nişanlanmak

Kahve falında bir kızla nişanlanmak

Kahve falında bir kızla nişanlanmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında kızını nişanlanmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, talihin yüzlerine güleceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kızının nişanlanmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek zor durumlara düşüleceğine, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak helal kazanca sahip olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir