AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, toparlanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak sorunları başarıyla çözmeye, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kızla nişanlanmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek zahmete ve derde düşeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir