AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızının nişanını görmek

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında komşu kızının nişanını gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu kızını öpmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek kötü günler görüleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında komşu kızına sarılmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir